Φωτια Σαμοσ - Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα.

Φωτια Σαμοσ - Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα.. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία.

ΣΑΜΟΣ_ΦΩΤΙΑ - Nantia Report
ΣΑΜΟΣ_ΦΩΤΙΑ - Nantia Report from www.nantiareport.gr
Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό και οι ανακοινώσεις χαρδαλιά. «έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω… Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος.

Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο:

Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Μαίνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Σάμο | Ημεροδρόμος
Μαίνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Σάμο | Ημεροδρόμος from www.imerodromos.gr
Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Καίει δασική έκταση και βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον περιορισμό του πύρινου μετώπου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 32.974 κατοίκους. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. «έκανα το εμβόλιο, αλλά τη ζωή μου δεν την πήρα πίσω… Η σάμος είναι ελληνικό νησί του ανατολικού αιγαίου περί το μέσον αυτού και ανατολικά του ικαρίου πελάγους, και ανήκει στον ομώνυμο νομό σάμου. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία.

Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι.

Ξέσπασε πάλι φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου | OPEN TV
Ξέσπασε πάλι φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου | OPEN TV from s.tvopen.gr
Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν.

Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Για την κατάσβεση επιχειρούν 37 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες με υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook